Grote Clubactie 2024

Op zaterdag 21 september gaat de Grote Clubactie van start!

Met de Grote Clubactie maken lotenkopers kans op mooie prijzen, waaronder 2 hoofdprijzen van €100.000,-. Een lot kost €3,- en per verkocht lot gaat er €2,40 naar Vrivo. Dat geld kunnen we goed gebruiken, bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen. Vorig jaar hebben we ruim 650 loten verkocht. Als elke Vrivo-er minimaal 4 loten verkoopt, gaat ons dat dit jaar weer lukken en halen we €1.500 op!

Zo verkoop je loten

Mini’s en jeugdleden hebben deze week een persoonlijke kaart gekregen met een QR-code. Een koper kan de QR-code scannen met zijn/haar telefoon en wordt automatisch naar de online verkooppagina geleid. Je hoeft dus geen geld aan te nemen of gegevens op te schrijven en de kaarten hoeven niet meer ingeleverd te worden. Bij 25 verkochte loten verdien je een Grote Clubactie Medaille en de beste verkoper krijgt een cadeautje van Vrivo!

Elk lid ontvangt op 21 september een mail met een link naar hun persoonlijke online verkooppagina (kijk ook even in je spam mapje). Deze deel je eenvoudig via whatsapp met vrienden, familie en andere bekenden. Geen mail ontvangen? Deel dan de link van onze gezamenlijke Vrivo-pagina: https://lot.clubactie.nl/lot/vrivo/448897

Ken of ben je een ondernemer die Vrivo op een laagdrempelige manier wil sponsoren? Dan hebben we het Superlot , waarmee je 50 loten (€150,-) tegelijk koopt. Dat is 50x kans op €100.000 !
Neem voor meer informatie contact op met Lianne (DS3) of ga naar de website: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/vrivo/448897

De verkoopperiode loopt van 21 september t/m 4 november. In Vriezenveen doen vaak veel clubs mee, dus wacht niet te lang met het verkopen! Veel succes en dank voor je hulp!