Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Mag ik me even voorstellen …..?

Hallo Vrivoërs!

Ik ben Rein Saris, de nieuwe trainer van DS2. De TC heeft mij als opleidingstrainer aangenomen. Ons doel is om DS2 (en eventueel meetrainende jeugdspeelsters) klaar te stomen voor het toekomstige DS1. Voorlopig is er een overeenkomst voor één jaar, maar als het goed gaat kunnen er meer seizoenen volgen.
Ik hoop dat Vrivo, DS2 en ik de komende jaren veel plezier mogen hebben van onze samenwerking. Uiteraard zullen onder leiding van de TC ook de banden met de andere “lijntrainers” worden aangehaald.
Net als de trainer van DS1 zit ik al meer dan 40 jaar in het vak. Gemiddeld heb ik elke 4 jaar wel verandering gezocht en gewisseld van club. Ik heb als trainer ongeveer alle hoeken van Twente gezien. Van De Lutte tot Rijssen en van Geesteren tot St. Isidorushoeve. Uitzondering op de regel is Kadoeng, waar ik bij elkaar zo’n 15 jaar als trainer/coach van het 1e team werkzaam ben geweest. Ik heb als coach vaak tegenover Vrivo-teams gestaan en daardoor ken ik jullie DS1-trainer, tevens een generatiegenoot van mij, al heel lang.
Wat persoonlijke gegevens: Ik ben geboren op 26 juli 1951 en woon in Langeveen. Met mijn partner Ans heb ik 3 kinderen en 3 kleinkinderen.