Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Succesvol Fysio Twenterand Krokustoernooi

Woensdag 19 februari was het weer tijd voor ons traditionele krokustoernooi! Ook dit jaar werd het toernooi financieel gesteund door Fysio Twenterand. Een nieuw onderdeel was de gezamenlijke warming-up onder leiding van Anne-Wil Schipper-de Lange, fysiotherapeute bij Fysio Twenterand Weemelanden, dat daarmee een actieve rol vervulde en invulling gaf aan ons motto: “Bewegen en samen spelen”. Dit nieuwe onderdeel werd heel goed ontvangen bij de ruim 90 deelnemende kinderen en deze deden dan ook fanatiek mee, vooral toen de grootste hit van de Snollebollekes voorbij kwam.

Rond half 10 ging het volleybaltoernooi van start. Er werd in 4 verschillende poules gestreden om de medailles. Per poule deden 5 teams mee. De spelers en speelsters werden luid aangemoedigd door hun supporters op de goed gevulde tribune van De Stamper.
Het werd heel spannend in de verschillende poules en uiteindelijk werd de poulewinst hier en daar zelfs beslist op setpunten. Poulewinnaars werden ‘’De Eltheto Kanjers’’, ‘’De Toppers’’ (Sint-Antonius), ‘’Happyvolleygirls Are Back’’ (Shalom) en ‘’De Volleygirls’’ (De Veenbrug).

Vrivo en sponsor Fysio Twenterand kunnen terugkijken op een geslaagd krokustoernooi, waarbij onze vele vrijwilligers onder de bezielende leiding van Linda en Wilmy natuurlijk weer een erg belangrijke rol speelden.