Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Koploper verslaat HS1

HS1 kreeg afgelopen zaterdag de koploper Devoko op bezoek. Vooraf een prachtig affiche en ook tijdens de wedstrijd bleek het een nek-aan-nek race te zijn.
HS1 speelde deze wedstrijd zonder hoofdaanvaller Sander. Hij moest zijn A1-meiden naar het kampioenschap leiden (met succes). De eerste set was een moeizame, waarin HS1 al snel op achterstand kwam door een goede servedruk van de tegenstander! HS1 kwam wel redelijk goed in de wedstrijd, maar miste de kracht om het tij te doen keren. Met een setstand van 15 – 25 geen veelbelovend begin van de wedstrijd.
In de tweede set werd mid-aanvaller Wout ingewisseld en het begon te lopen. HS1 kon goed bijblijven en het lukte het team bij vlagen prachtig volleybal te spelen! Af en toe was er zelfs een knappe voorsprong op de sterke ploeg uit Denekamp! Helaas werd de set toch verloren met 19 – 25. In de derde set wist HS1 met constant spel, goede servedruk en stevige blokkering een goede voorsprong neer te zetten. Het geloof in een goed resultaat begon met het pakken van punten echt te groeien! Toch wisten de bezoekers door servicedruk de set naar zich toe te trekken (21 – 25). In de vierde set begon het team van Bertus sterk! De voorsprong werd gepakt en vastgehouden door goede passes, set ups en dito aanvallen. Devoko begon minder stabiel te spelen, waarvan HS1 gretig profiteerde. Door degelijk spel in de vierde set werd die set wel gepakt (25 – 23). Door de 1 – 3 nederlaag zakt HS1 af naar de 2e plek op de ranglijst.