Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

EERSTE 4-0 OVERWINNING VOOR VRIVO DS3

Vrivo Dames 3 heeft zaterdag voor het eerst dit seizoen de volle 5 punten gepakt.

In Rijssen werd Rivo DS6 eenvoudig verslagen met 0-4 (14-25, 9-25, 22-25 en 21-25).Het was al de vierde overwinning voor de dames, na een fraaie 3-1 zege bij Isovol DS2 en knappe 3-2 uitslagen tegen Tornado DS3 en Webton DS2. Alleen de eerste wedstrijd tegen WVC Volley DS2 (1-3) ging verloren, maar het team wist heel goed partij te bieden tegen de Wierdense promotiekandidaat. Door de goede resultaten in pittige wedstrijden staat Vrivo nu even bovenaan de ranglijst.

Bij Vrivo Dames 3 hebben dit seizoen behoorlijk wat spelerswisselingen plaatsgevonden. Edine en Elise zijn gestopt door verhuizing, Karen vanwege haar studie, en Hanriette is in blijde verwachting. Ook is er afscheid genomen van trainer/coach Leon. Nieuw in het team zijn Merle en Linde van DS1 en Laura D., die afgelopen zomer in Vriezenveen is komen wonen. Ook Marleen is terug na een zeer lange tijd van “geen volleybal”. Verder bestaat het team uit Laura L., Hieke, Kim, Erienne en Cobi. Helaas is er nog geen nieuwe trainer/coach gevonden voor dit seizoen, maar gelukkig neemt Hanriette het coachen zolang voor haar rekening. Door afwezigheid van Hieke was afgelopen zaterdag Laura de B. mee als extra aanvalster.

Vrivo DS3 kwam in de eerste set tegen Rivo direct goed op gang en pakten gelijk een grote voorsprong. Vooral profiterend van de fouten van de tegenstander werd de eerste set met 14-25 gewonnen.

In de tweede set ging het nog makkelijker en wisten de dames van Vrivo de Rivosters zelfs onder de 10 punten te houden (9-25).

De derde en vierde set was het team wat minder bij de les en werd er rommelig gevolleybald. Er waren zelfs time-outs nodig om de focus terug te krijgen bij Vrivo, maar beide sets werden uiteindelijk wel gewonnen met 22-25 en 21-25.

Door de herfstvakantie zijn de dames nu twee weken vrij en spelen ze pas weer op 8 november om 19.15 uur tegen BUVO DS1 in de Stamper te Vriezenveen.