Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Incompleet HS1 wint 1e thuiswedstrijd

HS1 miste zaterdag twee spelers en daarom was het vooraf lastig te voorspellen hoe het zou gaan tegen RIVO uit Rietmolen. Dat team degradeerde net als HS1 uit de promotieklasse, maar won vorig seizoen twee keer gemakkelijk van HS1. De wedstrijd van de mannen van Bertus ging bijna niet door, omdat de scheidsrechter ziek was. Merle hielp de teams uit de brand en floot de wedstrijd. Ze deed het uitstekend.

HS1 begon de 1e set goed en kwam met 10 – 4 voor, maar viel in de 2e helft van die set ver terug. Men had moeite met het snelle spel van het team uit Rietmolen.
Na verlies in de 1e set begon HS1 de 2e met Nick op buiten en Berthil op mid. Die brachten net iets meer en HS1 kwam redelijk snel op stoom.
Na een goede 2e set waarin RIVO niet onder de druk uit kon komen, volgden twee meer gelijk opgaande sets. Hugo was op mid lekker op dreef en de side-outs werden over het algemeen rustig en bekeken uitgespeeld. Maar RIVO herstelde zich van de tik in de 2e set. Het bleef daardoor spannend tot het laatste fluitsignaal.

Setstanden: 20 – 25, 25 – 17, 25 – 22 en 27 – 25.