Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Uitstekende competitiestart HS1

HS1 is de competitie uitstekend begonnen. In Enter deed Holyoke alleen in de 3e set mee.
In de 1e set werd de thuisclub met een puike opslag van het veld geslagen. Er kon zelfs een opslagbeurt van 10 punten worden genoteerd. 7 – 25 geeft aan hoe gemakkelijk de start was. Ook de 2e set was niet moeilijk, al werd er een stuk minder scherp geserveerd. Er waren zelfs time-outs nodig om HS1 aan het spelen te krijgen. Als gevolg van de servicedruk in de 1e set waren de mannen nauwelijks aan volleyballen toegekomen. Maar problematisch werd het nooit en met 17 – 25 werd ook de 2e set binnengehaald.
In de 3e set werd HS1 verdedigend slordig en met vrije ballen werd niet adequaat omgegaan. Daardoor bleef de stand lang in evenwicht. Maar zoals altijd in het volleybal kan het beste team aan het eind van de set altijd een tandje bijschakelen. En dus trok HS1 “boven de 20” aan het langste eind door de laatste 3 punten op rij te maken (22 – 25). Holyoke had het beste gegeven en onder leiding van spelverdeler Reinout maakte HS1 het karwei in de 4e set snel af (13 – 25).
Natuurlijk speelt HS1 na de degradatie van vorig seizoen een klasse lager, maar het vertoonde spel was bij vlagen prima. Het team is in de breedte sterker geworden. Niet alleen door nieuwe spelers en de omzettingen in het veld, maar ook, omdat de “trekkers” van het team fysiek en mentaal beter in hun vel zitten. Vooral Leon is fris en enthousiast aan het nieuwe seizoen begonnen. Verder is er met Bertus langs de lijn meer discipline en worden afspraken beter nagekomen.
Zaterdag 28 september om 18:00u speelt HS1 in “De Stamper” tegen mede-degradant RIVO uit Rietmolen.