Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Vrivo vrouwen en mannen bekeren verder

Zowel onze vrouwen als onze mannen hebben de volgende ronde van de bekercompetitie bereikt. Beide teams speelden een uitwedstrijd in Veldwijk in Hengelo en beide wonnen met 0 – 3.

Maandag waren de mannen aan de beurt. Met Bertus de Jong als coach, Reinout Smelt nu als spelverdeler en nieuwkomer Jonathan Wolterink in de gelederen behaalden de mannen een eenvoudige zege.
ATC, 5e in de 1e klasse vorig seizoen, kwam er nauwelijks aan te pas. De setstanden spreken voor zich: 11 – 25, 16 – 25 en 22 – 25. De Hengeloërs profiteerden in de laatste set van de verslapte concentratie van Vrivo.

De vrouwen moesten woensdag al heel vroeg in de avond opdraven tegen Webton, dat vorig seizoen een 9e plaats behaalde in de 1e klasse A. Ons huidige 1e vrouwenteam werd vorig seizoen 3e in de 1e klasse B en kende deze tegenstander dus niet. Het Hengelose team is dit seizoen ook nog eens behoorlijk verjongd en dus was het moeilijk om vooraf een inschatting te maken. Vrivo startte aarzelend, vooral verdedigend moest het team zich instellen op de zacht geplaatste ballen van Webton. Maar halverwege de 1e set was de controle er. Mede door de uitstekende serve van Marjolein Meijerink werden de eerste sets betrekkelijk eenvoudig gewonnen. De laatste set werd door gerommel bij Vrivo en een veel beter aanvallend Webton nipt winnend afgesloten. Setstanden 20 – 25, 14 – 25 en 23 – 25.