Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Grote Clubactie 2019

De Grote Clubactie gaat beginnen!

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Vrivo doet ook dit jaar weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar hebben we bijna 500 loten verkocht en we hopen daar dit jaar overheen te gaan. Een lot kost €3,- en van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot) naar onze clubkas! Met het opgebrachte geld kunnen we nieuwe tablets voor de digitale wedstrijdformulieren aanschaffen.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig en gaat op de volgende manieren:

Online: Via onze online verkooppagina: toolbox.clubactie.nl/actie/Vrivo. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Eenmalige machtiging (via notenboekjes): De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.
Je hoeft dus niet met contant geld over straat.
Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de notenkoper.

Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van €150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000,-! Natuurlijk is het mogelijk om kopers van de Superloten in het zonnetje te zetten op onze website en social media kanalen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met een van de clubcoördinatoren (zie onderaan).

Vanaf zaterdag 14 september mag je beginnen met de notenverkoop.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer vóór 31 oktober. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Je trainer kan jou een nieuw boekje geven.

Jeugd acties
Voor de jeugdleden die meer dan 20 loten weten te verkopen ligt er een voucher klaar voor een gratis entreekaart voor een dagje uit en een 2e artikel gratis op masita.com.
Daarnaast wordt de beste lotenverkoper van Nederland beloond met een Nintendo Switch met een spel naar keuze! Ga voor meer informatie en actievoorwaarden naar www.clubactie.nl/lotenverkopers
Naast deze landelijke ‘wedstrijd’ zullen de 3 jeugdleden die de meeste loten voor Vrivo verkopen beloond worden met een prijsje.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Clubcoördinatoren: DS 4 – Stephanie Lohuis, Linda Jaspers Faijer, Lianne Kippers / liannekippers(at)hotmail.com