Nieuws Het laatste VRIVO nieuws.

Start werkzaamheden Beachveld

Bij Nick en Simon denk je niet meteen aan Vrivo, maar aan muziek en de Nederlandse “Simon and Garfunkel”. Toch zijn Nick en Simon (Ekkel en Winkel) de twee grote drijvende krachten achter de aanleg van het nieuwe, grote beachterrein van Vrivo. Voorbereidend werk, het maken van tekeningen, het onderhandelen met Gemeente en uitvoerende partijen. Het werven van fondsen. Alles is door deze mannen, samen met enkele andere vrijwilligers, tot in de puntjes geregeld.

En nu is het werk begonnen met het uitgraven van de “zandbak” in de zuid-oosthoek van het terrein van korfbalvereniging Amicitia. De komende weken volgen nog het zand storten, het leggen van “beschoeiingen” en betonbanden, het aanleggen van looppaden en terrassen. Ook nog het plaatsen van hekken rondom de velden om het zoeken naar ballen in het struikgewas te voorkomen. (En om sponsoren een plaats voor hun reclame te geven). En natuurlijk het plaatsen van netpalen en netten en een opbergruimte voor deze materialen.

Al met al nog een maand bikkelen, maar dan ligt er straks ook iets prachtigs: Twee velden met veel ruimte rondom, een eigen ingang, een terras om uit te blazen en om naar de wedstrijden te kijken, een ruime opbergruimte! En een ideale plek, want tot laat in de avond liggen de velden in de zon.

Alle vrijwilligers, die de komende weken hun handen uit de mouwen steken: Succes en vast bedankt.