Nieuws Het laatste VRIVO Mini-nieuws.

Mini’s N6.1 eindigen als 2e.

Zaterdag 8 december waren alweer de laatste wedstrijden van het seizoen voor het team van Merel, Bente, Lieke, Julia, Lisette en Lot en trainer/coach Erienne! De meiden hebben een top seizoen gespeeld en hebben alle wedstrijden de tegenstanders goed laten zien wat ze in huis hebben! Netjes 3 keer spelen, bovenhands opslaan, smashen, blokken, ze doen het allemaal al! Ze stonden dan ook niet voor niets bovenaan!

De spanning was tijdens eerste wedstrijd om te snijden, en de eerste set tegen Rivo was het dan ook al gelijk erg spannend. Zenuwen, want misschien..... Ondanks dat de meiden de eerste set hebben gewonnen, zat het er de tweede en derde set tegen Rivo niet in, en hebben ze de wedstrijd helaas verloren. Maar de meiden laten het er niet zomaar bij zitten, want zo willen ze natuurlijk het seizoen niet afsluiten! De tweede wedstrijd tegen wvc volley ging dan ook een stuk beter. Het plezier was er nog steeds en natuurlijk kunnen ze nog steeds hardstikke goed volleyballen! De tweede set verloren, maar de meiden hebben laten zien dat zelfs nu geen kampioen zijn, ze zich niet gek laten maken en de wedstrijd gewoon winnen! Wat een toppers!!

Een traan, want natuurlijk is het heel erg balen dat ze geen kampioen zijn, maar toch ook erg trots, want ze hebben natuurlijk de tweede plek ook dik verdiend! En volgend jaar gaan we er weer samen als een team tegenaan, met de mooie t-shirts gaat dat vast helemaal goed komen!