Nieuws Het laatste VRIVO Mini-nieuws.

Krokustoernooi Vrivo weer een succes

Woensdag 20 februari hield Vrivo haar traditionele Krokustoernooi. Financiële steun werd dit jaar ontvangen van Fysio Twenterand, dat de Vriezenveense sport en dus ook Vrivo een warm hart toedraagt. Bijna 20 vrijwilligers waren vanaf ’s morgens vroeg in touw om alle wedstrijden in goede banen te leiden. In totaal deden ongeveer 90 kinderen van de Vriezenveense basisscholen mee aan het volleybaltoernooi. Maar liefst 18 teams streden om de prijzen in 4 poules. Uiteraard ging het om de winst in elke poule, maar het was bovenal een heel gezellig toernooi, waarbij ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes de teams vanaf de tribune aanmoedigden.
Aan het einde van het toernooi werden de prijzen uitgereikt door voorzitter Andy de Bont, die zelf ook actief was geweest als scheidsrechter bij de wedstrijden. Poulewinnaar werden uiteindelijk de teams “Happy Volleygirls”, “The Colorteens”, “Girl Power” en “De Bikkels”
Vrivo zorgde ook weer voor de nodige verfrissingen en de organisatie en de vrijwilligers kunnen terug kijken op een geslaagd volleybalfestijn.


Foto: Alle deelnemers met de vier poulewinnaars